fbpx

Vem sitter där uppe i träden? MK Trädgårdskötsel, såklart!

DELA DEN HÄR INLÄGG:

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på pinterest
Dela på whatsapp
Dela på skype
Dela på email

Idag packade vi in vår DJI-drone och Blackmagic-kamera och körde med MK Trädgårdsskötsel, Robin och hans team till norra Stockholm till en vacker fastighet vid vattnet. Här behövde några träd undersökas och eventuellt också tas bort.

Inte en lätt uppgift, tänkte vi, men naturligtvis är träd som ligger nära husen inget problem för erfarna arborister som Robin och hans team. Det första de gjorde var att undersöka träden och se vart de kunde falla. Först klättrade Alex med full utrustning, stigbygel och säkerhetslinor upp i trädet till höger om huset. Hon började skära gren för gren på vägen upp. Väl högst upp klippte hon toppen av trädet så att bara stammen var kvar. Det var roligt när Alex visade oss den typiskt ”svenska akrobatiken”. Hon lade sig ner på trädstubben och gjorde en flygande figur (syns i filmen).

Swedish Akrobatik
Tummen upp!
Föregående
Nästa
Men vi kom på en speciell idé för ett av träden hos oss. Jag hade hört att Robin skapar magnifika trästatyer – med motorsåg – på sin fritid som konstnär. Så, jag frågade han om han inte kunde lämna en del av ett träd för att göra en snygg örn av det. Jag hade sett hans konstverk på en webbsida och hade hört från andra människor att han skulle vara väldigt duktig. Robin tyckte att det var en bra idé och satte igång direkt. Resultatet är hisnande, cirka 4 meter högt och pryder nu majestätiskt vår tomt.
 
Du kan läsa inlägg och titta på en video om den konstnärliga sidan av Robin Marsh här ”Örnens träd” (Länk). Men först ska du titta på filmen här nedan om hur de duktiga arboristerna från MK Trädgårdsskötsel jobbar.
Man at work
Robin den arboristen
Nu kommer trädtoppen ned
Föregående
Nästa

Men vi kom på en speciellt idé för ett träd hos oss. Jag hade hört att Robin skapar magnifika trästatyer – med motorsåg – på sin fritid som konstnär. Så, jag frågade han om han inte kunde lämna en del av ett träd för att göra en snyggt örn av det. Jag hade sett hans konstverker på en webbsida och hade hört från andra människor att han skulle vara väldigt duktig. Robin tyckte att det var en bra idé och satt igång direkt. Resultatet är hisnande, cirka 4 meter högt och pryder nu majestätiskt vår tomt.

Du kan läsa inlägg och tittar en video om den konstnärliga sidan av Robin Marsh (som trädtrollkarl) här ”Örnens träd” (Länk). Men först ska du tittar på filmen här nedan om hur de duktiga arboristerna från MK Trädgårdsskötsel jobbar.

Ser slutprodukt: Företagsfilm

DELA DEN HÄR INLÄGG:

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på pinterest
Dela på whatsapp
Dela på skype
Dela på email