fbpx

Om Marx Media och mig

Jag och mina kollegor på Marx Media brinner för att hjälpa företag och organisationer att nå hållbar tillväxt med digitalt innehåll. Video är en av våra absoluta specialiteter och vårt fokus. Jag är en utanförbox-tänkare och dedikerad skapare av visuella marknadsföringsstrategier i Sverige, Tyskland och Spanien.

Jag är utbildad marknadsförings- och reklamstrateg (KAH Kommunikations Akademie Hamburg), men också licenserad flygmotorstekniker och kvalitetskontrollör. I unga år grundade jag Tysklands första rap- och hiphopband, drev sedan en reklambyrå i Hamburg och har även ett förflutet inom hotell- och resebranschen som utvecklingschef av en spansk hotellgrupp. Jag emigrerade och bode i flera länder. 

Min väg

I Spanien på Mallorca bode jag i nästan 15 år innan jag 2011 flyttade till det inspirerande Sverige för att etablera den tyska filialen för en svensk patentbyrå. Jag driver sedan 2013 det här media- och videoproduktionsföretag i Knivsta, mellan Stockholm och Uppsala.

Jag pratar flytande tyska, spanska, engelska och svenska och ser fram emot att prata också med dig. Ring mig gärna på 0700 611 311 eller skicka ett mail till tom@marxmedia.se.

Välkommen!

I aktion vid huvudkontor av PostNord en Köpenhamn, Danmark

Kontakta mig!

Boka gärna in ett samtal med mig där du berättar mer om ditt projekt eller din produkt, så ger jag förslag till skräddarsydda lösningar och idéer som matchar dina behov och din budget.

Vill du veta mer?
Kontakta oss.

Berättar mer om ditt projekt eller produkt, så ger vi förslag till skräddarsydda lösningar och idéer som matchar dina behov och din budget (vi återkommer alltid snabbt).


    [recaptcha]