Om Marx Media och mig

Jag och mina kollegor på Marx Media brinner för att hjälpa företag och organisationer att nå hållbar tillväxt med digitalt innehåll. Video är en av våra absoluta specialiteter och vårt fokus. Det har det varit sedan många år tillbaka. Jag är en utanförbox-tänkare och dedikerad skapare av visuella marknadsföringsstrategier i Sverige, Tyskland och Spanien.

Jag är utbildad marknadsförings- och reklamstrateg (KAH Kommunikations Akademie Hamburg), men också licenserad flygmotorstekniker och kvalitetskontrollör. I unga år grundade jag Tysklands första rap- och hiphopband, drev sedan en reklambyrå i Hamburg och har även ett förflutet inom hotell- och resebranschen som utvecklingschef av en spansk hotellgrupp. Jag emigrerade och bode i flera länder. 

I Spanien på Mallorca bode jag i nästan 15 år innan jag 2011 flyttade till det inspirerande Sverige för att etablera den tyska filialen för en svensk patentbyrå. Jag startade sedan en webbbaserad verksamhet (Kingsofsweden.com), en föredragsserie (Spark) och driver sedan 2018 ett media- och videoproduktionsföretag i Knivsta, mellan Stockholm och Uppsala.

Jag pratar flytande tyska, spanska, engelska och svenska och ser fram emot att prata också med dig. Ring mig gärna på 0700 611 311 eller skicka ett mail till tom@marxmedia.se.

Välkommen!

filming interview at PostNord
In aktion hos PostNord i Köpenhamn, Danmark

Aktuella projekt:

Digital Media Service: Video- och content produktion
www.marxmedia.se

Take your future into your own hands. Build wealth through Real Estate Investments and start your journey towards a sustainable financial independence. 

www.viveritas.com

 

Kings of Sweden är ett dedikerat varumärke som är specialiserat på ekologiska och miljövänliga spa- och hälsoprodukter (grundades 2011).

www.kingsofsweden.com

shop.kingsofsweden.com

Tom Marx
Tom Marx
marx media service
5.0
Baserat på 11 recensioner
powered by Google
Patrik Ferdinandsson
Patrik Ferdinandsson
09:33 22 Mar 20
Marxmedia är proffesionella och skapar fantastiska möjligheter till företag som vill synas.
Katarina Chowra
Katarina Chowra
12:52 06 Mar 20
Jättenöjd! jag vill varmt rekommendera Marx media. De är mycket lyhörda och professionella. Det var en ren glädje att samarbeta.... Marx media tar idéer och omvandlar de till ett varmt, modernt och kreativt uttryck.läs mer
Marko Bergkvist
Marko Bergkvist
22:47 02 Mar 20
Har anlitat Marx media flertal gånger, allt från reklamfilmer till hemsidor. Resultatet har alltid varit i toppklass och vi... kommer fortsätta använda oss av Marx Media då de gång på gång har överträffat förväntningarna.läs mer
Lena Malmborg
Lena Malmborg
21:13 23 Feb 20
Att samarbeta med Marx Media var lätt hela vägen från idé, planering, genomförande och slutresultat! De var flexibla, inlyssnande... och gav oss det vi önskade inom given tidsram. Kan varmt rekommendera alla att samarbeta med Marx Media.läs mer
Se alla recensioner

Ska vi prata?

Boka gärna in ett samtal med mig där du berättar mer om ditt projekt eller din produkt, så ger
jag förslag till skräddarsydda lösningar och idéer som matchar dina behov och din budget.

Vill du veta mer? Kontakta oss.

Berättar mer om ditt projekt eller produkt, så ger vi förslag till skräddarsydda lösningar och idéer som matchar dina behov och din budget (vi alltid återkommer snabbt).