fbpx

Vi pushar ditt budskap direkt fram till kundens monitor!

Med Video-ads på Facebook, Instagram, LinkedIn, YouTube...

Vi skapar din kampanj avsedda för att skapa konverteringar genom att engagera och producera trafik till dina kanaler med videoannonser på Facebook, Instagram, LinkedIn och Youtube. På så sätt gör vi det möjligt att sedan skala upp kampanjen för att driva marknadsföring med betydande ROI (Return On Investment).

Din video sprids sedan precis på utvalda sociala medier mot dina målgrupper. Videon driver t. ex. nya kontakter, trafik, visningar med mera. Bevakning, analys och aktiv optimering från vårt expertteam ingår för att når dina mål.

En videokampanj består av en videoproduktion och aktivt kampanjarbete på utvalda sociala medier. Sedan bestämmer du som kund hur mycket du vill investera i annonsering per dag, vecka eller månad. Men det går lika bra att beställa en renodlad kampanj separat för en färdig video ni har redan producerat.

Detta ingår i din Annonskampanj:

1. Produktion av en kampanjvideo eller videoannons

• En halvdag videoinspelning
eller
• Re-redigering av färdigt videomaterial
• Anpassat till ditt varumärke, målgrupp och social media kanal

2. Förberedelse av annonskonto

• Definiera målgrupper du vill nå med ditt budskap
• Optimering inför annonsering

3. Kampanj och optimering

Vi publicerar din kampanjvideo på utvalda kanaler och fortsätter jobba 
kontinuerligt under kampanjperioden för ett optimalt resultat.

4. Analys och rapportering

När kampanjen är avslutad, analyserar vi resultatet och presenterar en rapport. Med resultatet i handen kan man sedan börja planera nästa framgångsrika kampanj på sociala medier.

Vill du veta mer?
Kontakta oss.

Berättar mer om ditt projekt eller produkt, så ger vi förslag till skräddarsydda lösningar och idéer som matchar dina behov och din budget (vi återkommer alltid snabbt).


    [recaptcha]